Azets

Löneadministratör/Lönekonsult

Bor du i norrort och vill arbeta med de bästa kollegorna inom lön? Vi söker nya medarbetare till vårt kontor i Upplands Väsby.

Då en av våra kollegor ska flytta till vårt Uppsalakontor och en av våra medarbetare tar sig ann nya utmaningar söker vi nu två nya medarbetare. Du kommer arbeta i vår grupp som specialiserat sig i Agda systemet. För oss spelar det ingen roll om du har erfarenhet av just detta system, det kommer vi att lära dig. Vi är idag 15 kollegor som alla är lönekonsulter med ett helhetsansvar för våra kunder. Det innebär att du som lönekonsult hanterar vissa delar själv och samarbetar tätt med verksamheten i Rumänien. Du deltar i kundmöten, har kontakt med kundernas anställda och strävar efter att utveckla leveransen och kundrelationen. För hjälp och coachning längs vägen har du vår gruppchef Kristine som stöd, hon arbetar nära oss alla. 

Vi är ett glatt gäng som stöttar varandra under våra toppar, njuter av våra kontinuerliga massagetider och drivs av att ge den bästa servicen! Du som medarbetare på Azets har tillgång till vår utbildningsakademi för din kompetensutveckling och du har även möjlighet att kostnadsfritt certifiera dig hos Srf till auktoriserad lönekonsult. På Azets får du möjlighet till många karriärvägar i en stor koncern samtidigt som du omges av kollegor som brinner för samma sak, lönehantering och service!

Dina arbetsuppgifter

  • Lön och HR relaterade frågeställningar som kommer från kund och deras anställda
  • Kundansvar för dina kunder
  • Delta i möte med kund
  • Ansvara och genomföra lönekörningen dina kunder 
  • Hantera tolkning av kollektivavtal, hantera reseräkningar och friskvårdsbidrag 
  • Delta vid implementering/utförande av företagets processer och strategier
  • Aktivt arbeta för effektiviseringar och proaktivitet


Vem är du?
Antingen har du flera års erfarenhet av lönehantering eller så är du i början av din karriär. Vi kommer att kunna utmana dig på din nivå! Oavsett erfarenhet behöver du ansvarskänsla och en stark vilja till att ta egna initiativ. Vi behöver dig som trivs med att arbeta med moderna arbetssätt och IT-system och som tycker om att arbeta i team. Du gillar att ta fullt ägarskap för dina arbetsuppgifter och som är van vid att ha kunden i fokus. Självklart kan du svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Du trivs hos oss om du gillar att samarbeta och inspirera dina kollegor.

Intresserad?
Ansök idag utan att behöva ladda upp ett CV! Svara på några korta frågor så kontaktar vi dig inom kort om din profil är intressant. Har du frågor eller funderingar? Kontakta Cecilia Jerresand på 070 561 24 83 eller cecilia.jerresand@azets.com Intervjuer sker löpande.

 

Lönekonsult, löneadministratör, lönespecialist, löneassistent, lön, lönekoordinator, löneansvarig, lönechef, hr assistent, senior, lönecontroller

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Arbetsplats/placeringsort:
Upplands Väsby
Kontaktpersoner:
Cecilia Jerresand
tfn: +46 705612483
Företagets hemsida:
http://www.azets.se
Tillbaka till toppen