Azets

Redovisningsekonom/redovisningskonsult

Tycker du om att ta ett egenansvar men vill ändå tillhöra ett team? Vill du vara med och bygga framtidens ekonomifunktion?

Vi söker nu dig som vill utveckla, med stöd av en av marknadens bästa outsourcingplattformar, anpassade lösningar tillsammans med våra kunder. Vi visar vad en modern ekonomifunktion kan vara!

I vår grupp har vi en god stämning, stöttande kollegor, hög kompetens och ett engagemang där vi drivs av att prestera tillsammans. Eftersom vi arbetar för att ligga i framkant på marknaden gällande att ha de bästa processerna kommer du vara en nyckelperson för att driva denna förändring i jakten på effektiva och smarta lösningar för våra största kunder. Vi är idag ett 20-tal kollegor och då vi välkomnar nya kunder och utökar vårt team på vårt kontor i Malmö letar vi nu efter vår nästa medarbetare!

Hos oss finner du ett spännande arbete i en miljö där du ständigt utvecklas tillsammans med dina kollegor. Vi i teamet är alla ekonomer och här finns goda möjligheter att utbyta kunskap och för dig att göra framsteg i din karriär! Hos oss är ekonomifunktionen kärnverksamheten och din kunskap och erfarenhet är det som skapar värde. Azets är en av de ledande i branschen på digitalisering och automatisering av processer och vi har även byggt upp en nearshoringverksamhet i Rumänien där delar av arbetet utförs.

Du kommer att tillhöra den del av affärsområdet Accounting som främst arbetar mot medelstora bolag och kedjeföretag. I ditt dagliga arbete kommer du samarbeta tätt ihop med övriga redovisningskonsulter i teamet och kommer rapportera till din konsultchef. Då vi har ett stort utbud av kunder i olika branscher och storlekar får du möjlighet till variation, stöttning av kollegor och utveckling.

Hos oss har du tillgång till Azets utbildningsakademi för din kontinuerliga kompetensutveckling. Utöver detta har vi självklart friskvårdsbidrag, massage och frukost på kontoret och även mycket annat.

Dina ansvarsområden:

  • Årsredovisning
  • Inkomstdeklaration
  • Bokslut
  • Säkerställa att de rapporter vi sammanställer till kund är korrekta
  • Ha en utvecklande dialog med kund för att utveckla och säkerställa befintliga rutiner och processer
  • Utreda avvikelser i processer och dokument
  • Utveckla rutinbeskrivningar för bokslutsarbete
  • Stöd och support mot kolleger i Sverige och Rumänien samt mot kund

Du kommer vara placerad hos oss på Azets kontor i Malmö som ligger centralt 5 min gångväg fr Malmö Central.

Vem är du?
Vi söker nu dig som delar vårt intresse för rådgivning, ekonomi och affärer. Vi tror att du har arbetat minst tre år med redovisning, är självständig i årsredovisning och är en god kommunikatör, både på svenska och engelska.
För att du ska lyckas i rollen som redovisningskonsult hos oss ser vi att du har en eftergymnasial ekonomisk utbildning, en hög IT-mognad och är van användare av Excel. Meriterande om du har erfarenhet av Visma Business. Då vi arbetar i en föränderlig miljö vill vi att du, så som vi i teamet, är självständig, proaktiv och lösningsorienterad.

Intresserad?

Ansök idag utan att behöva ladda upp ett CV! Svara på några korta frågor så kontaktar vi dig inom kort om din profil är intressant. Frågor? Kontakta då Gerton Jönsson på 0101411804 eller gerton.jonsson@azets.com
Vi kallar till intervjuer löpande.

Dela på:
Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Arbetsplats/placeringsort:
Malmö
Kontaktpersoner:
Gerton Jönsson
mob: +46 72-554 77 23

Företagets hemsida:
http://www.azets.se
Tillbaka till toppen