Azets

Teamledare inom lön

Jobbar du inom lön idag och har lätt för att engagera dina medarbetare? Vi söker dig som vill leda vårt team på Payroll!

Till vårt team söker vi dig som vill vara med och stötta oss lönekonsulter gällande mer avancerade frågeställningar och för att koordinera våra långsiktiga projekt. I denna roll kommer du till viss del ha egna kunder och kommer därför arbeta operativt med lön själv. Som vår teamledare kommer du vara ett viktigt bollplank och kollega. Du kommer att sitta på vårt kontor på Kungsholmen (i sommar flyttar vi till nya lokaler i Solna Business park).

För att du ska trivas på Azets och med oss som kollegor tror vi att du uppskattar ett nära samarbete, både med oss kollegor och kunder. Du kommer ansvara för egna kunder men även stötta teamet i relationsskapandet med kunden. Vi tror även att du är lockad av vad digitalisering rent praktiskt kan innebära för oss som arbetar inom lön. Azets är ledande inom digitalisering och automatisering av processer och vi har även byggt upp en nearshoringverksamhet i Rumänien där delar av arbetet utförs.

Vi arbetar med det vi tycker är som roligast, service och lön, för att kunden ska kunna fokusera på det kunden tycker är roligast. Hos oss är Payroll kärnverksamheten och din kunskap och erfarenhet är det som skapar värde. Vår gruppchef kommer vara din närmaste chef och en av dem du kommer få stöd ifrån. Du har ett stort förtroende från din Gruppchef och har därför även en stor frihet att själv lägga upp arbetet samt fatta löpande beslut självständigt.

Vi är ett glatt gäng som stöttar varandra under våra arbetstoppar, njuter av våra kontinuerliga massagetider och drivs av att ge den bästa servicen! Du som medarbetare på Azets har tillgång till vår utbildningsakademi för din kompetensutveckling och du har även möjlighet att kostnadsfritt certifiera dig hos Srf till auktoriserad lönekonsult.

Du kommer att få:

  • Svara på frågor från dina kunder och deras anställda, både lön och HR relaterade frågor
  • Kundansvar för dina kunder, vilket innebär kontinuerlig dialog och att delta på möten 
  • Arbeta konsultativt och rådgivande, både till kund men även till dina kollegor
  • Ansvara och genomföra lönekörningen för dina kunder 
  • Hantera tolkning av kollektivavtal, hantera reseräkningar och friskvårdsbidrag 
  • Arbeta aktivt för att vidareutveckla vårt sätt att arbeta och vi är nyfikna på din input
  • Bidra aktivt till Azets strategi och vårt teams utveckling

 

Vem är du?
Vi tror att du har arbetat med lönehantering ett par år och nu är redo för att kliva in i en vägledande roll. Du kommer att trivas hos oss om du gillar att ta fullt ägarskap för dina arbetsuppgifter, tycker om att samarbeta och har en god förmåga att leda team. Självklart kan du svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Intresserad?
Ansök idag utan att behöva ladda upp ett CV! Svara på sex korta frågor så kontaktar vi dig inom kort om din profil är intressant. Har du frågor eller funderingar? Kontakta Cecilia Jerresand på 070 561 24 83 eller cecilia.jerresand@azets.com Intervjuer sker löpande.
Vi kallar till intervjuer löpande.

 

Teamledare, koordinator, teamansvarig, ledare, ledarskap, lönekonsult, löneadministratör, lönespecialist, löneassistent, lön, lönekoordinator, löneansvarig, payrole, konsult, lön

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Cecilia Jerresand
tfn: +46 705612483
Företagets hemsida:
http://www.azets.se
Tillbaka till toppen