Azets Insight AB

Integrationsutvecklare inom Agda

Är du en Agda kompetent lönekonsult som tagit steget över till IT? Då kanske du är den Integrationsutvecklare vi söker!  

Som Integrationsutvecklare kommer du arbeta med utmanande och varierande arbetsuppgifter i en inkluderande och belönande atmosfär. Du kommer arbeta med kompetenta kollegor vilket skapar en miljö med hög nivå av innovation, flexibilitet och möjlighet till utveckling.

Du ingår i affärsområdet Technology och du arbetar tätt tillsammans i en mindre grupp. I rollen som Integrationsutvecklare ansvarar du för olika kunders integrationer inom systemet Agda. Du kommer att vara delaktig i flera parallella projekt och även hantera viss kunddialog inom projekten. Arbetet sker i internationell miljö där det förekommer nära samarbete med kollegor från övriga Norden, samt från Rumänien.

I rollen som Integrationsutvecklare ingår även följande arbetsuppgifter:

  • Genomföra förstudier, integrationer, anpassade lösningar och uppgraderingar åt företagets kunder

  • Skapa processer i hur system ska användas inom företaget för att uppnå optimal output

  • Skapa kundrapporter från Agda PS

  • Uppdatera dokumentation löpande

  • Delaktig i ändringshantering och support för integrationer mot Agda PS

Vi har stort fokus på att utveckla affärsområdet Technology och i denna roll kommer du vara med på en expansiv resa, med chans att påverka!

Vem är du?
Vi söker dig som arbetat med löneadministration i systemet Agda, gärna på byrå. Du känner dig självständig i löneprocessen, men har alltid varit intresserad och lockats av tekniken och av att arbeta systemnära. Vi tror att du redan har börjat arbeta mer renodlat med system och nu vill ta nästa steg. För att lyckas i rollen ser vi att du har grundläggande kunskaper inom SQL.

Du kan flytande svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du självgående och har en stark vilja att fortsätta utvecklas. Du söker ny information och driver på din egen utveckling. Du trivs i en föränderlig miljö, där du själv får ta egna initiativ och ha möjlighet att påverka. Du ser möjligheter snarare än problem och du vågar utmana dig själv och dina kollegor för att uppnå bra resultat. Du gillar att arbeta nära både kunder och konsulter och du har en förmåga att skapa samt bibehålla goda relationer. Det är meriterande om du är intresserad av och håller dig uppdaterad inom utveckling och ny teknik.

Låter rollen intressant?
Välkommen med din ansökan redan idag!

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Michael Melin på michael.melin@azets.com.

Vi går igenom urvalet och intervjuar löpande till denna tjänst. Tillträde är enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Arbetsplats/placeringsort:
Solna
Kontaktpersoner:
Michael Melin
tfn: +46 10 457 50 53
Företagets hemsida:
http://www.azets.se
Tillbaka till toppen