Sverige

System Administrator

En utvecklande tjänst för dig som är analytiskt lagd, älskar problemlösning och vill vara med och skapa den bästa infrastrukturen i alla aspekter. En nordisk tjänst med placering i våra nya fräscha lokaler i Solna Business Park.

Azets har en komplex och stor IT-infrastruktur där vi successivt arbetar för att ta oss till cloudlösningar. Som System Administrator ingår du i vår nordiska IT Operations och har ansvaret för att dagens on-prem lösningar fungerar ändamålsenligt. Över tid vill detta gälla cloud lösningar.

I ansvarsområdena för dig som System Administrator ingår release management för vissa IT tjänster samt incident management gällande hela vår IT-plattform (on-prem och AWS). Du deltar även i information security arbete på dessa plattformar och har ett direkt ansvar för vissa delar av vår nordiska lösning.

Du ingår i vår nordiska grupp för IT Operations som förvaltar IT-plattformen för hela Azets gruppen. I gruppen har du trevliga kollegor i olika åldersgrupper samt med olika bakgrunder och kompetenser. Det finns stort utrymme för initiativ och tvärvetenskap inom IT området och vårt arbete är i kontinuerlig förändring vilket innebär stor utvecklingspotential för hela gruppen.

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom IT och ca 3-5 års erfarenhet från IT Operations från medelstora eller stora IT miljöer. Extra plus är om du har erfarenhet från ITIL.  

Det är önskvärt om du har arbetat med några tjänster i cloud såsom AWS, Azure eller liknande och meriterande om du har erfarenhet från MS SQL driftsmiljö.

Språkmässigt behöver du behärska, både i tal och skrift, minst ett skandinaviskt språk samt engelska.

Du behöver vara strukturerad i ditt arbetssätt, ha ett proaktivt förhållningssätt och förmågan att leda dig själv. Vi sätter stort värde vid samarbetsförmågan då det är kritiskt att som System Administrator kunna samarbeta väl inom det nordiska teamet såväl inom det lokala teamet och med övriga personer i verksamheten som IT ska stödja.

 

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan redan idag!

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Knut Skjauff på telefon +4748193001 alt på e-mail knut.skjauff@azets.com

Vi går igenom urvalet och intervjuar löpande till denna tjänst. Tillträde är enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Arbetsplats/placeringsort:
Solna
Kontaktpersoner:
Knut Skjauff
mob: +47 48193001

Företagets hemsida:
http://www.azets.se
Tillbaka till toppen