Azets Insight AB

Lönekonsult

Är du en erfaren lönekonsult som hunnit jobba några år och nu är redo att ta nästa kliv i karriären? Brinner du för lönearbetet och värdesätter goda kundrelationer med service i fokus. Gillar du att arbeta i team där man stöttar och delar med sig av sin erfarenhet och kunskap? Då är det här ett uppdrag för dig där vårt ledord är - Tillsammans är vi starka!

Azets hjälper företag med allt inom ekonomi, lön och HR. Hos oss kommer du att tillhöra vår grupp som arbetar med våra små och medelstora lönekunder vilket innebär att detta är en bred roll där du kommer vara inkluderad i alla delar av kundresan. Denna roll består till stor del av kvalitetssäkring och effektivisering av leverans ut mot kund genom automatisering och nearshoring till Azets verksamhet i Rumänien. Hos oss kommer du få ett kundansvar vilket även inkluderar ansvar för kontinuerliga effektiviseringar i processerna. Vi har en nära relation till våra kunder där de har en stor tilltro till oss och sätter ett högt värde på våra kunskaper.Daglig kundkontakt med rådgivning/support till kundens kontaktperson och i specifika fall även direkt till anställda.

Vi är ett modernt, väletablerat företag som värnar om work life balance för våra medarbetare. Vi har mycket att göra i perioder och det gillar du, men vi har även tid för återhämtning mellan topparna.Placering kommer vara i våra fina lokaler i Malmö. För att vara en modern, hållbar och attraktiv arbetsgivare vill vi organisera oss på bästa sätt för att öka arbetstillfredsställelse, engagemang samt balans mellan arbete och fritid för våra medarbetare. Därför arbetar vi enligt konceptet Smarter Working, vilket innebär att våra medarbetare har möjlighet att fördela arbetet mellan kontoret och hemmet.

I arbetsuppgifterna ingår:

 • Ansvar för dina kunder gällande service, lönsamhet, leverans och relation.
 • Resultatansvar för egna kunder
 • Att driva och utveckla kunden enligt uppsatta mål 
 • Hantera tolkning av kollektivavtal, lagar och policies

För att lyckas i rollen behöver du:

 • Erfarenhet från självständigt lönearbete, gärna erfarenhet av outsourcing-branschen
 • En utbildning inom lön från yrkeshögskola eller motsvarande
 • Är en god kommunikatör i både tal och skrift, på engelska och svenska
 • God erfarenhet av att arbeta självständigt och strukturerat mot uppsatta deadlines
 • Bidrar till ett gott samarbete,vi arbetar nära varandra men även våra kunder 

Då vi arbetar i en föränderlig miljö vill vi att du ska vara ivrig på att få lära dig nytt samtidigt som du vågar utmana det befintliga..Vi ser det som meriterande om du dessutom har erfarenhet av konsultrollen samt arbetat i Visma Lön 600 och Hogia lön plus.

Det här kommer vi ge dig

 • Smarter working – ett arbetssätt som ger dig flexibilitet att arbeta både hemifrån och på kontoret för en bra balans mellan arbete och privatliv
 • Hälsofrämjande aktiviteter
 • Ett härligt gäng med kollegor som hjälper varandra
 • Förmånen att kostnadsfritt auktorisera dig som lönekonsult hos SRF för att ytterligare stärka din position på marknaden.
 • Självledarskap, genom att skapa goda vanor såväl i privatlivet som på arbetsplatsen tycker vi på Azets är viktigt och alla våra anställda går utbildningen i 7 goda vanor (Franklin Coveys) som vi tillämpar på hela bolaget.

Låter det intressant?

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef Mikael Magnusson på mikael.magnusson@azets.com alternativt Cecilia Jerresand på HR cecilia.jerresand@azets.com. Vid frågor till vår fackklubb är du välkommen att kontakta de via följande mejladress unionenklubben.azets@gmail.com 

Vi går igenom urvalet och intervjuar löpande till denna tjänst. Tillträde är enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan redan idag!

 

Dela på:

Län:

 • Skåne

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2021-07-03

Arbetsplats/placeringsort:

Malmö

Kontaktpersoner:

Mikael Magnusson

mob: +46 104575198

Adress:

Ekensbergsvägen 113 17127 Solna