Azets Sverige

Sales Executive

Lämnar du jobbet och vet att du gjorde det viktigaste först idag? Har du kommit till insikt att god kundrelation uppnås när man förstår kundens faktiska behov? Nu söker vi dig som vill arbeta med komplexa och spännande affärer mot våra stora kunder!

Azets hjälper företag med allt inom ekonomi, lön och HR. Din roll hos oss är att nätverka inom och skapa affärsmöjligheter på den svenska och nordiska marknaden med våra framgångsrika koncept inom HR & Lön samt Kedjedrift. Till din hjälp och stöttning har du ditt säljteam som består av sex kollegor 

Som Sales Executive är ditt huvudsakliga uppdrag att utveckla en god affärsrelation och partnerskap med kund som skapar intresse för Azets och stärker Azets marknadsposition som leverantör. I rollen förväntas du självständigt och tillsammans med våra pre-sales identifiera, kvalificera och stänga nya affärer avseende våra erbjudanden och lösningar för den målgrupp du har. Du kommer även driva BID-processer samt avtalssignering.

 

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

  • erfarenhet från försäljning alternativt en roll som Account Manager

  • varit involverad i försäljning av komplexa lösningar mot större kunder inom B2B 

  • erfarenhet av nykundsförsäljning. 

  • känner väl till och trivs med att arbeta enligt Solution Selling metoden 

  • meriterande om du har erfarenhet från outsourcing branschen eller systemförsäljning

  • meriterande är erfarenhet inom HR, lön, ekonomi eller kedjedrift 

 

Vi söker dig som har ett starkt driv och beredd att göra det lilla extra för att nå dina mål. Du tar aktivt initiativ i sociala sammanhang och har lätt för att skapa nya relationer. Vi ser också att du är analytiskt lagd, för med den komplexitet och sammansättning vi har i våra affärer behöver du kunna ta fram dina analytiska egenskaper för att analysera hur en affär skall sättas ihop, kalkyleras och presenteras till kund. Du är nyfiken och lyhörd inför kundens behov samtidigt som du kan föra fram din talan, argumentera och bli lyssnad på.

 

Låter det intressant?

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Cecilia Jerresand på HR, cecilia.jerresand@azets.com. Vid frågor till vår fackklubb är du välkommen att kontakta de via följande mejladress unionenklubben.azets@gmail.com 

 

Vi går igenom urvalet och intervjuar löpande till denna tjänst. Tillträde är enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan redan idag!

 

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2021-10-29

Arbetsplats/placeringsort:

Solna

Adress:

Ekensbergsvägen 113 17127 Solna