Azets Insight AB

Payroll Manager till Solna och Rotebro

Azets växlar upp sin digitaliseringsresa och investerar i den senaste tekniken och automatisering för att skapa nya affärsmöjligheter och hjälpa kunderna att effektivisera sin ekonomi- och lönehantering.

En viktig del i vår satsning är självklart vår ständiga strävan efter förbättring vare sig det gäller kvalitet, kundrelationer, system eller medarbetarperspektivet.

Rollen ger dig chansen att leda, påverka och sätta strukturen för vår framtida organisation. I dagsläget har vi två vakanser, den ena på vårt kontor i Solna och den andra till Rotebrokontoret. Grupperna består av ca tolv duktiga lönekonsulter, som rapporterar till dig, vissa med lång erfarenhet och några som har kommit in senaste åren från någon av YH-utbildningarna inom lön. Du har också ett nära samarbete med andra konsultchefer på pay så att ni kan dela erfarenheter och stötta varandra.

Azets är ett företag som värdesätter balans i livet och hos oss är det viktigt med god kommunikation, högt till tak och möjligheten att påverka. Inom organisationen är tillsammans ett ledord då vi hjälps åt och tar oss igenom våra utmaningar, motiverar varandra och strävar framåt. Det är inte målet som är målet, utan resan dit.

Som ledare på Azets är du en viktig del av detta och du agerar som en förebild när du leder, utmanar och coachar medarbetarna i lönearbetet, kunddialogen och ständigt förbättringsarbete.

Dina ansvarsområden som konsultchef kan sammanfattas i:

  • Personalansvar som förutom att leda, motivera och coacha gruppen även innebär att skapa lönsamhet, engagemang och utveckling
  • Kundansvar som innebär direkt ansvar för gruppens service excellence, lönsamhet, leverans och relation
  • Vara ambassadör och möjliggörare för företagets strategi samt förankra och implementera den
  • Huvudfokus är den egna gruppen men även att se till helheten och verka för hela företagets framgång

Med dig i bagaget behöver du ha en god kunskap inom löneområdet och god förståelse för vad som driver kund- och medarbetarlönsamhet. Även en god systemvana och systemförståelse krävs samt erfarenhet av att leda andra. Språkmässigt behöver du behärska både svenska och engelska i tal och skrift. Önskvärt är om du är van vid att jobba i olika system kopplat till lön, gärna Agda, samt andra i branschen förekommande försystem.

Vill du bli en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan!

Har du frågor går det bra att kontakta Sarah Lashari på HR,  sarah.lashari@azets.com

Annars ser vi fram emot ditt CV och ett par rader om varför just du skulle passa in i rollen som vår blivande chef.

Vi kallar till intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan.

 

 

Konsultchef, Teamledare lön, Lönechef, Löneansvarig, Outsourcing, Personalchef

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2021-09-06

Arbetsplats/placeringsort:

Solna eller Rotebro

Adress:

Ekensbergsvägen 113 17127 Solna