Azets Insight AS

Senior Redovisningskonsult / Business Advisor till Azets!

Azets hjälper företag med allt inom ekonomi, lön och HR. Din roll hos oss är att nätverka inom och skapa affärsmöjligheter på den svenska och nordiska marknaden iom uppdrag som genereras i konsultens eget nätverk eller genom förfrågningar från kollegor inom Azets men även påverka och medverka till Azets resa mot automation och digitalisering i vardagen. Till din hjälp och stöttning har du ditt team som idag består av fyra kollegor.

Vi växer och söker nu flertal konsulter med expertkunskap som skapar värde för våra kunder och konsulter inom och utanför Azets.

Som Business Advisory konsult är ditt huvudsakliga uppdrag att  ge support till kunder med frågor av specialistkaraktär. Det gäller exempelvis frågor inom områden som skatter, koncernredovisning, rapportering till Finansinspektionen, regler inom nyemission, prospekt etc., likviditetsplanering, ’company secretary’. Det kan även röra frågor som har med kundens strategiska utveckling att göra tillsammans med analyser och vägledning i tekniska, juridiska samt skattetekniska frågor.

För att lyckas i rollen ser vi att du är:

  • Strukturerad - Arbetar enligt en tydlig process, organiserar och planerar sitt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines
  • Relationsskapande - Tar aktivt initiativ i sociala sammanhang, kliver fram och har lätt för att skapa nya relationer
  • Samarbetsorienterad - Anpassar sig och hittar win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet

Vi söker dig som har:

  • Erforderlig utbildning inom företagsekonomi motsvarande Civilekonomexamen
  • Långvarig erfarenhet av ekonomiområdet inom olika positioner
  • God IT mognad och van Excel användare
  • God Engelska i tal och skrift är krav

Låter det intressant?

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Cecilia Jerresand på HR, cecilia.jerresand@azets.com. Vid frågor till vår fackklubb är du välkommen att kontakta de via följande mejladress unionenklubben.azets@gmail.com 

Vi går igenom urvalet och intervjuar löpande till denna tjänst. Tillträde är enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 10e september 2021. Välkommen med din ansökan redan idag!

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2021-10-02

Arbetsplats/placeringsort:

Solna

Adress:

Ekensbergsvägen 113 17127 Solna