Azets Insight AS

Vil du jobbe med lønn i en av Nordens fremste rådgivningsbedrifter? Bli en del av Azets!

Lønnsrådgiver

"Det beste med å jobbe hos Azets er å få være en del av et profesjonelt og sosialt miljø, med fokus på teknologi og utvikling. Jeg har varierte arbeidsoppgaver, og får jobbe med mange spennende kunder." - Kine

Vår oppdragsmengde vokser og vi skal nå styrke lønnsteamet i Trondheim. Vi ser etter deg med stor interesse for lønn og HR-relaterte oppgaver, og som ønsker å utvikle deg sammen med oss. Hverdagen i Azets er spennende og lærerik, og vi jobber med bransjens beste og mest automatiserte systemer og prosesser. Er du vår nye kollega? 

Lønnsteamet i Trondheim består av 10 medarbeidere, og på kontoret ellers sitter vi en stor gjeng som arbeider med blant annet regnskap, HR, IT, rådgivning og salg. Vi har et tett og godt arbeidsmiljø hvor vi samarbeider på tvers av team og utfyller hverandre med å dele kunnskap.

Dette vil du jobbe med:

Som lønnsrådgiver i Azets vil du få ansvar for en egen kundeportefølje og gjennomføre alt fra lønnskjøring, kundemøter, årsoppgjør, faglig oppdateringer, til salg/rådgivning av våre produkter og tjenester. Kundene våre kommer stadig med spennende problemstillinger, som vi med stor glede løser sammen med dem. Dette betyr at du vil samarbeide tett med kundene våre, gi dem støtte og faglig rådgivning innen lønn og HR. Du vil ha ansvar for å å videreutvikle leveranse og kunderelasjoner, samt sikre at de tilbys riktige løsninger og tjenester.

Velkommen til en arbeidsplass hvor ingen dager er like! 

Hvem ser vi etter?

 • Minimum to års erfaring med lønn, gjerne innen lønnsrådgivning 
 • Høyere økonomisk utdannelse, men relevant erfaring kan kompensere for dette
 • God kjennskap til lover og regler innen lønnsfaget
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk
 • Stor arbeidskapasitet og trives med en til dels travel arbeidshverdag

Hvorfor bli en del av Azets Trondheim?

Vi er en sosial gjeng som har det gøy både på og utenfor jobb. I blant arrangerer vi teamfest, eller bare rusler ned til vår lokale restaurant, Flipper, for en matbit og sosialt samvær. Vi har også andre tradisjoner som påskeeggjakt, julekalender, julebord, kick-off, og mye mer! I tillegg kan vi skilte med:

 • Mulighet til å utvikle deg faglig og arbeide i forskjellige systemer
 • Spennende utfordringer i et solid nordisk selskap i vekst og endring
 • Bransjens mest fremtidsrettede løsninger
 • Mulighet for fleksibel arbeidstid og hjemmekontor
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger

Arbeidssted vil være i våre lokaler i Trondheim.

Oppstart etter avtale. Vi gjør oppmerksom på at søknader behandles fortløpende. 

Har du spørsmål eller ønsker du å vite mer om stillingen? Ta gjerne kontakt med teamleder Monica Winge, tlf 918 36 405 eller avdelingsleder, Trine Solheim, tlf 970 22 034.

I Azets tror vi at de beste løsningene oppstår når vi deler ulike erfaringer og perspektiver med hverandre. Uansett bakgrunn, nasjonalitet, alder, kjønn, legning eller funksjonshemming, ønsker vi deg velkommen til å søke på stillinger hos oss.

Del på:

Fylke:

 • Trøndelag

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

03.10.2021

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Trondheim

Kontaktpersoner:

Trine Solheim

mob: +47 970 22 034

Adresse:

Skonnertvegen 7 7053 Ranheim