Azets Insight AB

Redovisningskonsult med fokus på AP/AR

Lämnar du jobbet och vet att du gjorde det viktigaste först idag? Har du kommit till insikt att god kundrelation uppnås när man faktiskt förstår kundens behov? Vårt team är toppen men vi vill ha med dig för att det ska bli fulländat!

Azets hjälper företag med allt inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans med det närmsta teamet på 11 stycken redovisningskonsulter tillhör du vår avdelning Large Accounts med cirka 25 anställda, så hos oss är kunskapsutbytet stort! Vi arbetar med olika kunder och vi arbetar med alla processer och många delmoment. 

I rollen hos oss kommer du främst hantera kundens reskontra. Arbetet inom kundreskontran består av viss fakturering, påminnelsehantering och mycket arbete med att stötta processen kring faktureringen. Arbetet inom leverantörsreskontran består av viss inkassohantering, stöttning till våra rumänska kollegor samt arbete med support.

Hos oss är du en självständig och proaktiv rådgivare för kunderna och tillsammans med dem utvecklar du deras affär. Mycket av det löpande arbetet genomförs av våra kollegor i Rumänien och du säkerställer kvalitet och leverans.

Hos oss kommer du få möjlighet att utvecklas inom exempelvis rådgivning till kund då det löpande arbetet genomförs av våra kollegor i Rumänien vilket innebär att du kommer fokusera på kvalitativ redovisning och rådgivning till kunderna. Hos oss har du ett starkt varumärke i ryggen och ett tajt redovisningsteam där vi tillsammans skapar framtidens ekonomifunktion!

För att lyckas i rollen har du erfarenhet av:

  • kundreskontraarbete
  • leverantörsreskontraarbete
  • att arbeta med kontoavstämningar 
  • att vara en del av bokslutsarbete
  • Excel
  • kommunikation både på svenska och engelska

Då vi arbetar i en föränderlig miljö vill vi att du ska vara ivrig på att få lära dig nytt samtidigt som du vågar utmana det befintliga.

Låter det intressant?

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef Johanna Olgemar på johanna.olgemar@azets.com alternativt Jamila Khan på HR jamila.khan@azets.com. Vid frågor till vår fackklubb är du välkommen att kontakta de via följande mejladress unionenklubben.azets@gmail.com 

Vi går igenom urvalet och intervjuar löpande till denna tjänst. Tillträde är enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan redan idag!

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2021-10-28

Arbetsplats/placeringsort:

Solna

Kontaktpersoner:

Johanna Olgemar

mob: +46 702987189

Adress:

Ekensbergsvägen 113 17127 Solna