Sverige

Employer Branding & Talent Acquisition

Brinner du för employer branding och rekrytering? 

Azets hjälper företag med allt inom ekonomi, lön och HR.

Vi är inne i en spännande tillväxtfas och söker dig som vill och kan driva vårt Employer Branding och Talent Acquisition arbete och med detta bidra till ett Amazing Azets.

Detta är en strategiskt viktig roll där du är med och bygger Azets för framtiden med uppdraget att attrahera och rekrytera de bästa medarbetarna för Azets.

Dina ansvarsområden är:

  • Kreativt föreslå, driva på och genomföra employer branding arbetet tillsammans med Head of HR och Head of Marketing
  • Proaktivt leda rekryteringen för bolaget som innebär att själv driva och äga rekryteringarna, hela tiden säkerställa en effektiv och professionell process, utbilda och stötta chefer samt kontinuerligt följa upp, analysera och kreativt föreslå nya rekryterings- och annonseringskanaler 
  • Kontinuerligt utveckla vårt introduktionsprogram för den bästa onboardingen av våra nyanställda
  • Jobba aktivt med, och från ett HR-perspektiv äga våra stödsystem kopplade till employer branding, rekrytering och onboarding 

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom HR, 2-3 års erfarenhet av rekrytering, stor vana av egen search samt erfarenhet av employer branding arbete. 

För att lyckas i rollen krävs att du brinner för rekrytering, är grym på search och har ett högt driv. En stark ansvarskänsla och ett konsultativt förhållningssätt är viktigt. Vidare krävs att du är resultatorienterad, har ett innovativt tänk med mycket kreativitet och en mycket god kommunikationsförmåga både på svenska och på engelska. 

Välkommen!

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2021-10-15

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Jeanine Ohlsson

tfn: +46 738262030

Adress:

Ekensbergsvägen 113 17127 Solna